Κρύψε το μυστικό σου σε μοναδικά δώρα…

… και άφησε τον παραλήπτη να το ανακαλύψει με τους πιο εφάνταστους τρόπους!

Δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα

Μένει μυστικό… Μένει στο κουτί!

Σκεφτήκατε ποτέ ότι θέλετε να μοιραστείτε το μυστικό σας; Κάντε το μ’ ένα secret δώρο και αφήστε τους αγαπημένους σας να το ανακαλύψουν, μέσα από ξεχωριστά secret προϊόντα σε μοναδικές χειροποίητες ξύλινες συσκευασίες, που κρατάνε το μυστικό κλειδωμένο μέχρι να φτάσει στα σωστά χέρια.

Επιλέξτε ανάμεσα από απλές και premium συσκευασίες με μοναδικές custom επιλογές για να εντυπωσιάσετε.


Chris standing up holding his daughter Elva

Σφραγίζουμε το μυστικό σου!

Φροντίζουμε το μυστικό σου, οι μοναδικές ξύλινες συσκευασίες και το κερί φροντίζουν να φτάσει με ασφάλεια στα χέρια του παραλήπτη.

Δεν θέλει τρόπο... Θέλει κόπο!

Αν το μυστικό σου είναι ο θησαυρός. Τότε θα πρέπει να προσπαθήσει λίγο για να το μάθει ή και πολύ! Εσύ θα επιλέξεις με ποιο δωράκι θα δώσεις την ευκαιρία στον παραλήπτη να το μάθει, δημιουργώντας μια μυστηριώδης ατμόσφαιρα γύρω από το μυστικό που κρύβει!


Το δώρο σου αξίζει, να είναι όσο μοναδικό είναι το μυστικό σου!


Secret Mugs

H Μυστική κούπα θα το αποκαλύψει!

H μυστική κούπα μεταφέρει με ασφάλεια το  μήνυμα σας και σε συνδυασμό με τις μοναδικές ξύλινες συσκευασίες δημιουργούν ένα δώρο που θα εντυπωσιάσει!

Μόλις τοποθετήσει το αγαπημένο ζεστό ρόφημα θα το ανακαλύψει με τον πιο γλυκό τρόπο. Όταν η κούπα κρυώσει θα το κρύψει πάλι πίσω από το μαύρο χρώμα της!

Ανακάλυψε τις secret mugs

Πόσο θέλει να το μάθει; Ώρα να το ανακαλύψεις, γιατί αυτό που νιώθεις έχει αξία.


SECRET PUZZLE

Κάθε κομμάτι αποκαλύπτει το μυστικό σου.

Θέλεις να δεις πόσο θέλει να μάθει τι νιώθεις;   Στείλε το μήνυμα σου με το μυστικό παζλ , που μαζί με την ξύλινη συσκευασία το κρατάει σφραγισμένο!

Σχεδίασε το δικό σου puzzle, βάλε το δικό σου μήνυμα ή φωτογραφία και δώρισε την πιο γλυκιά ταλαιπωρία στους αγαπημένους σου για να ανακαλύψουν αυτό που κρύβεις μέσα σου!

Ανακάλυψε τα Secret Puzzle