Πώς λειτουργεί;

Θες να μάθεις πως το κάνουμε;

Έχεις ένα μήνυμα που πρέπει να φτάσει ασφαλές και με μοναδικό τρόπο στον άνθρωπο σου; Άσ' το πάνω μας.

 ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ
Το θέμα είναι τι θες να πεις και, επειδή εμείς κουτσομπόληδες δεν είμαστε, μπορείς να εμπιστευτείς.

Επίλεξε ένα από τα μηνύματα που ετοιμάσαμε για εσένα ή πες μας ακριβώς το δικό στου μυστικό μήνυμα συμπληρώνοντας το πεδίο "Γράψε το μυστικό σου μήνυμα" στη φόρμα παραγγελίας.

Και κάπου εδώ αναλαμβάνουμε δράση, τυπώνουμε με τέτοιο τρόπο το μήνυμα, ωστέ να εμφανίζεται μόνο όταν προστεθεί ζεστό ρόφημα άνω των 50°C. Το πιο ζεστό μυστικό σας είναι ήδη ασφαλές.

 ΤΟ ΚΟΥΤΙ
Τοποθετούμε με ευλάβεια τη κούπα μαζί με το μήνυμά σου και τις οδηγίες σε ένα μοναδικό ξύλινο κουτί και το κλείνουμε με μολυβδοσφραγίδα και κερί. Το μυστικό σου θα μείνει επτασφραγιστο μέχρι να φτάσει στον προορισμό του.

 ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
Στείλε τη Secret Mug απευθείας στο πρόσωπο στο οποίο απευθύνεται το μήνυμα, επιλέγοντας ως τρόπο αποστολής την courier. Τα μεταφορικά είναι δωρεάν, αλλά μην επιλέξεις ως τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή, έχει επιπλέον χρέωση 2€ και αυτό κάπως χαλάει το μυστικό. Σωστά;

Πάντα μπορείς να την παραλάβεις εσύ είτε με courier, είτε από το κατάστημα, και να την δώσεις στο πρόσωπο στο οποίο απευθύνεται το μήνυμα.

 ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ
Ο παραλήπτης θα λάβει ένα ξύλινο κουτί σφραγισμένο με κερί και μολυβδοσφραγίδα, με τρόπο δηλαδή που εξασφαλίζει ότι θα είναι ο μοναδικός που θα διαβάσει το μήνυμά σας. Αφού ανοίξει το ξύλινο κουτί, θα βρει τη Secret Mug μαζί με μία κάρτα στην οποία περιγράφονται τα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσει για να ανακαλύψει το μυστικό μήνυμα. Επίσης, στην κάρτα υπάρχει ειδικός χώρος για να συμπληρωθούν τα αρχικά του ονόματος του αποστολέα.


Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ
Αφού η Secret Mug φτάσει στα κατάλληλα χέρια και βγει από την μοναδική της συσκευασία, τα βήματα που απομένουν στον παραλήπτη για να εμφανιστεί το μυστικό μήνυμα είναι τα παρακάτω:

-Επιλέγει το αγαπημένο του ρόφημα.

- Το ρίχνει ζεστό μεσα στη κούπα.

- Mερικά δευτερόλεπτα μετά αρχίζει να αλλάζει χρώμα και από μάυρη σταδιακά να γίνεται άσπρη, αφήνοντας το μήνυμα να εμφανιστεί.

- Αφού κρυώσει, το μαύρο χρώμα επανέρχεται.